Erkend dealer

Garantie

Garantie
ALKU is een kwaliteitsnaam van Bouwvisie Friesland, waarop u volledig kunt vertrouwen. De garantie die u op de producten krijgt, onderbouwt dat. U krijgt op de kozijnen, deuren en hefschuifpuien een fabrieksgarantie van tien jaar.

Diezelfde tienjarige garantie heeft u ook op het hang- en sluitwerk van de kozijnen. Voor het hang- en sluitwerk van de deuren en hefschuifpuien kunt u rekenen op een garantie van twee jaar.

VKG-keurmerk
Standaard zijn ALKU kozijnen, deuren en hefschuifpuien heel compleet, betrouwbaar, duurzaam en veilig van Bouwvisie Friesland ALKU draaikiep- en stolpramen bijvoorbeeld zijn standaard voorzien van inbraakwerend veiligheidsbeslag en een afsluitbare kruk. Die voorzieningen voldoen ruimschoots aan de certificeringen van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) en aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Het veiligheidsbeslag van ALKU valt in de hoogste klasse van inbraakwering. En dat is wel zo’n veilige gedachte, die u er gewoon standaard bij krijgt.

Ook de deuren en hefschuifpuien van ALKU beantwoorden vanzelfsprekend aan de hoge normen van de SKG en het PKVW. Zo hebben de deuren en hefschuifpuien onder meer veiligheidssloten en zitten in de deuren veiligheidcilinders, inbraakwerende en terugverende krukken en veiligheidssluitingen op meerdere punten.