Erkend dealer

Zonwering

Ook voor zonweringen voor zowel binnen als buiten bent u bij Bouwvisie Friesland op het juiste adres! Wij helpen u graag met het uitzoeken van de zonwering die past bij uw wensen. Dit doen wij in samenwerking met onze dealers Sunscreen zonwering en ScreenLine Zonwering.

Sunscreen zonwering

We verwijzen u graag voor meer ideëen en een goed beeld bij onze producten en diensten naar onze dealer Sunscreen zonwering.

Screenline zonwering

Een door glas beschermde zonwering
Een ScreenLine zonwering is een innovatief systeem waarbij de zonwering wordt beschermd door glas. Zo kan het systeem past perfect bij de energiebewuste huishoudens van tegenwoordig. Je kunt de zonwering op uw gewenste stand zetten en zo optimaal gebruik maken van de zonne-energie als warmtebron. Zo kun je de zonwering open draaien tijdens de wat koudere dagen of dichtdraaien tijdens de warme dagen. Dit zal de energiekosten verminderen. het niet beschadigen en wordt het niet vies. Dit zorgt ervoor dat de zonwering een lange levensduur heeft. Voordelen zijn dat je de zonwering niet meer hoeft schoon te maken, onderhoudsvrij en het is ethisch verantwoord. Het is een unieke oplossing voor badkamer, slaapkamer, woonkamer en keuken.

Door verschilende uitvoeringen en kleuren kunt u een zonwering laten voldoen aan uw wensen en geheel naar eigen smaak inrichten. Zo kun je de uitstraling van de zonwering zelf bepalen en deze aanpassen bij de rest van uw woning. Er is een speciale plissé black-out die geschikt is voor het volledig verduisteren van uw slaapkamer. Er is ook een geautomatiseerde uitvoering van de zonwering verkrijgbaar. Zo kunt u in een hand omdraai de gewenste lichtinval bepalen.

 

Enthousiast geworden van dit verhaal?